Nuttige links

Interessante bronnen en diensten

Energie

Isolatie

Plaatsen en percelen

Pioniers en specialisten

Lars Boelen

Ondanks dat we dezelfde achternaam delen, zijn we geen directe familie. Lars heeft in de IT-wereld gewerkt en heeft zijn technische achtergrond omgezet in verduurzaming van woningen. Dit doet hij o.a. door middel van het bezoeken van woningen en advies te geven. Dit gaat verder dan wat simpele tips, denk aan blowerdoortests en het opsporen van kieren en naden door middel van een warmtebeeldcamera.

Martin Kleinman

Martin heeft al jaren een blog over de verduurzaming van zijn woning. Zijn blog heeft als inspiratie gediend om deze website op te starten, om onze eigen ervaringen ook te gaan delen.

Plushuis

Achter Plushuis zit Nicolaas van Everdingen, een specialist met passie voor het verduurzamen van woningen op een ecologisch verantwoorde manier. De focus ligt op advies, opleiding en kennis delen. Ik volg het Twitter-account al enige tijd en heb de nodige inzichten opgedaan of bevestigd gekregen aan de hand van ervaringen in onze woning. Kortom, een echte vakman die graag deelt. Dan kan ik uiteraard niet anders dan Plushuis aan jullie tippen. Bij deze!